Emissievrij materieel

Emissie vrije machines

De laatste jaren is er veel verbeterd aan verbrandingsmotoren. De nieuwste generatie motoren voldoen aan de Stage-5 emissie eisen, maar in sommige toepassingen wordt er gevraagd naar emissie vrije machines. In de praktijk zijn dit machines welke worden aangedreven door een elektromotor, welke gevoed wordt door één of meerdere accupaketten.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen gaande voor grotere machines welke meer energie op een werkdag nodig hebben. Hierbij wordt een brandstofcel toegepast. Deze cel bestaat uit een waterstofmotor welke waterstof omzet naar elektriciteit. Deze elektriciteit wordt gebruikt voor het voeden van een elektromotor en/ of een accupakket.

Binnen ons pakket hebben we verschillende machines welke emissie vrij zijn. Onderstaand een korte opsomming van het huidige leveringspakket;

  • Weber trilplaten en trilstampers.
  • Kubota Rupsdumper.
  • Giant compact shovel.
  • Hyundai/ Ecodigger minigravers van 1,2, 4 en 6 Ton.
  • Hyundai Rupsgraafmachines van 9 en 26 Ton.

Veel van deze machines vallen in subsidieregelingen als bijvoorbeeld Mia en Vamil, waardoor uw korting op kan lopen tot soms wel 40% van de aanschafprijs! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden en een demo in uw eigen werkzaamheden.

  

Heeft u vragen?